havadurum

Kutlu’ya yoğun destek

AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yoğun bir destek altında il balkanlığına aday olduğunu açıkladı.

685
 
 
Parti il binasında düzenlenen basın açıklamasında kongrede aday olduğunu kamuoyuna açıklayan AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu’ya, AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ile İsmail Kaşdemir, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Eceabat Belediye Başkanı Kemal Dokuz, İl Genel Meclisi Ali Rıza Tekin, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili destek verdi.
 
Demokratikleşmenin ve kurumsallaşmanın en önemli unsurlarından birisini hiç şüphesiz kongreler olduğuna dikkat çeken AKP İl Başkanı Muzaffer Kutlu; “AKP Çanakkale teşkilatı olarak 2011 yılının Ekim ayından itibaren kadın ve gençlik kongrelerimizle kongre sürecini başlattık. Daha sonra ana kademe ilçe teşkilatlarımızın 4.’sünü her bir ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir coşkuyla tamamladık. Partimizin kuruluşundan bu güne kadar saygıyla başlayan bu sürecin aynı anlayışla devam etmesi, AKP’nin siyaset üslubunu ve anlayışını ortaya koyması açısından oldukça önemlidir. Kongreler, bilindiği üzere hizmet yarışı için yola çıkmanın adıdır. AKP’de yarış, bilindik tartışmalı kongrelerin aksine hedefi ve temeli hizmet üzerine kuruludur. Bugün, AKP kadroları özveriyle çalışan ve dimdik ayakta duran Çanakkale’nin en büyük ailesidir. AKP kongreleri üyesinden delegesine, belde yönetiminden il yönetimine, mahalle temsilcisinden milletvekiline kadar bu bağları güçlendiren teşkilatın her bir ferdinin birbirine daha sıkı kenetlenmesini sağlayan en önemli süreçlerden birisidir. Çanakkale seçmeninden 136 bin oy almış, 35 bin üyesi olan AKP’nin il başkanı olarak bu büyük davanın ruhuna uygun hareket etmek zorundayız. Bugün birlikte olmaktan gurur duyduğum ve bu doğrultuda teşkilat kültürü ve anlayışı gereği üyemizin, delegemizin, mahalle ve sandık temsilcilerimizin, il genel ve belediye meclis üyelerimizin, kadın ve gençlik kollarımızın, belediye başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın ve milletvekillerimizin huzurunda AKP İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum” dedi.
 
AKP İl Başkanlığı kongresinin hayırlı olmasını dileyen AKP Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ile İsmail Kaşdemir ise, adaylığını açıklayan Kutlu’ya ve ekibine başarılar diledi.
Paylaş