havadurum

Kunt, “Türkiye’ye Çanakkale ürünlerini satabilmelerinin önünü açacağız”

Çanakkale Belediye Başkanı Adayı Burak Kunt, “7000 ilkokul öğrencimize vereceğimiz ücretsiz sabah kahvaltısı için kooperatiflerimizi kullanacağız” dedi.

1236

Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında kooperatif yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Berkit ile bir araya gelen Burak Kunt, "7 bin ilkokul öğrencimize vereceğimiz ücretsiz sabah kahvaltısı için kooperatiflerimizi kullanacağız. Kooperatiflerimizde Çanakkale’nin çiftçisinden alışveriş yaparak kadınlarımızı istihdam edip kooperatifimizin en büyük alıcılarından biri olacağız” dedi.

“Çanakkale'mizi daha kalkınmış bir şehir haline getirmek için çalışacağız”

Çanakkale’nin kalkınması için çalışmalar yürüteceğini kaydeden Kunt, “Aynı zamanda ticari ve pazarlama faaliyetleri konusunda destek vererek kooperatifimizin tüm Türkiye’ye Çanakkale ürünlerini satabilmelerinin önünü açacağız. Aynı zamanda kooperatifleşmenin son dönemde kıymetinin ve öneminin çokça arttığını düşünmekle birlikte Çanakkale’nin konaklama, barınma ve ev sahibi olma hususlarında kooperatifler kurarak yurt ve konut yapımlarına en kısa sürede başlayacağız. Çiftçilerimiz, üreticilerimiz ve işbirliği yaptığımız kuruluşlarla birlikte, Çanakkale'mizi daha yaşanabilir ve kalkınmış bir şehir haline getirmek için çalışacağız” dedi.

“Çanakkale'yi daha adil ve güvenilir tüketim ortamına kavuşturmayı hedefliyoruz”

Kooperatif ziyaretinin ardından Tüketiciyi Koruma Derneği Çanakkale Şubesi'ni ziyaret eden Burak Kunt, tüketicilerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu. Üretici ve tüketici dostu politikalarla Çanakkale'yi daha adil ve güvenilir tüketim ortamına kavuşturmayı hedeflediğini vurguladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş