havadurum

Kunt, “Çanakkale'mizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına hazırlayacağız”

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, demokratik kitle örgütleriniz ziyarete devam etti. Kunt, “Belediyemizin çalışan 1300 personeliyle 1 Nisan itibari ile bir ekip olacağız. Ekibimize iş yapma anlayışımızı ve iş kültürümüzü aşılayacağız” dedi.

1645

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Boreas Kadın ve Sanat Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi'ni ziyaret etti. Görüşmelerde kent ve ülke gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

“Kırkyama ekonomik bir potansiyele sahip bir sanattır”

Boreas Kadın ve Sanat Derneği'nde gerçekleşen ziyarette, dernek başkanı Selma Kurtel ve yönetimi ile bira raya gelen İYİ Partili Kunt, kırkyama sanatının kültürel ve sanatsal değerini vurgulayarak, bu sanatın Çanakkale'nin zengin kültür mozaiklerinden biri olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, kırkyama sanatının ekonomik anlamda da bir potansiyele sahip olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, "Kırkyama sanatı sadece kültürel bir miras değil, aynı zamanda ekonomik bir potansiyele sahip bir sanattır. Bu sanatı desteklemek, kadın girişimciliğini teşvik etmek ve atölye çalışmaları düzenlemek, Çanakkale'nin ekonomik çeşitliliğine katkı sağlayacaktır." dedi. Kırkyama sanatının, yerel el emeği ve kültürel değerlerin önemli bir yansıması olduğunu ifade eden Kunt, bu sanatın desteklenmesiyle birlikte Çanakkale'nin turistik çekiciliğini artırabileceğini ve el emeği ürünlerin ticaretini güçlendirebileceğini belirtti.

"Belediyemizin çalışan 1300 personeliyle 1 Nisan itibari ile bir ekip olacağız"

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi'ne gerçekleştirilen ziyarette şube başkanı Mehmet Emin Şevik ve yönetimi ile bir araya gelen Burak Kunt, yerel yönetimde katılımcı ve şeffaf bir anlayışla hareket etme kararlılığını bir kez daha dile getirdi. Burak Kunt "Belediyemizin çalışan 1300 personeliyle 1 Nisan itibari ile bir ekip olacağız. Ekibimize iş yapma anlayışımızı ve iş kültürümüzü aşılayacağız. Kariyer planlarını revize edeceğiz. Eğitimlerine, fuar katılımlarına öncelik vereceğiz. Cezalandıran bir anlayış ile değil, üreteni ödüllendiren bir bakış açısı ile yöneteceğiz. Yaptığı işten tatmin olan ve şehri için üreten 1300 kişilik bir ekip ile Çanakkale'mizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına hazırlayacağız." dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş