havadurum

Küçük’ten Erdem’e ziyaret

Kale Seramik ARGE Merkezi Müdürü Ali Küçük, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem’i makamında ziyaret etti.

436
 
Üniversitenin Nano Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi yetkilileriyle bir araya gelen Kale Seramik ARGE Merkezi Müdürü Ali Küçük, Dekan Prof. Dr. Ahmet Erdem’e seramik tablo takdim etti. Ziyaretin ardından Üniversitemiz Nano Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nurettin Şahiner başkanlığındaki heyetle toplantı yapan Kale Seramik ARGE Merkezi Müdürü Ali Küçük yeni projeler geliştirmek için çalışma ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, üniversiteyle enerji, malzeme, sağlık ve çevre alanlarında ortak projeler geliştirmek istediklerini vurguladı. Küçük; “Bu görüşmelerin belirli aralıklarla yapılmasını arzu ediyoruz” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nano Bilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Doç. Dr. Nurettin Şahiner ise merkez olarak her türlü bilimsel katkıyı vermeye hazır olduklarını belirtti. Toplantıda araştırma konuları belirlendi ve bu konular üzerinde proje geliştirmek için anlaşmaya varıldı.
Paylaş