havadurum

Köprülü temaslarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ziyaret etti.

613
Kent merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP’li belediye başkanlarıyla birlikte yerel seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret eden Köprülü, Çanakkale’deki ziyaretlerini devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
 
Öte yandan Köprülü, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı da makamında ziyaret etti. Köprülü’nün ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hamza Karagöz ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Necat Önder de eşlik etti. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan; “Sayın vekilim yaklaşan yerel seçimler öncesi gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretle seçimlere daha güçlü gire bilmek için parti tabanıyla genel merkezimiz arasında köprü oluşturuluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale`de İl yönetimi ve İlçe yönetimleriyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda Genel Merkezle koordineli yapılacak çalışmalarla önce 2014 yerel seçimlerinde tüm Türkiye`de gerçekleşecek değişim ile 2015 Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak, Türkiye’nin buna ihtiyacı var" dedi. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’ye ziyaretin anısına Kepez Belediyesi Seramik Atölyesinde üretilen ürünlerden hediye etti.
Paylaş