havadurum

Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalmak için Kopenhag ile kritik bir maça çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, A Grubu’nda ikinci sırada yer alıyor ve rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın tüm detayları için tıklayın.

5177

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile kader maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, A Grubu’nda ikinci sırada yer alıyor ve son 16’ya kalmak için Danimarka deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda son maçında Danimarka’nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, grubun ilk maçında evinde Kopenhag’ı 3-1 mağlup etmişti. Grubun ikinci sırasında 5 puanla yer alan Galatasaray, Kopenhag’ı yenerek son 16’ya kalmayı garantilemek istiyor. Kopenhag ise 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor ve Galatasaray’ı yenip Manchester United’ın Bayern Münih’e kaybetmesini bekliyor. Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları:

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi

Kopenhag Galatasaray maçı, 12 Aralık Salı günü saat 23.00’te başlayacak. Kritik karşılaşma, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi olacak. Rocchi, daha önce Galatasaray’ın 2013 yılında Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetmişti.

Muhtemel 11’ler

Kopenhag Galatasaray maçına şu muhtemel 11’lerle çıkması bekleniyor:

Kopenhag: Grabara, Diks, Vavro, Jelert, Meling, Elyounoussi, Bardghji, Gonçalves, Oskarsson, Achouri, Falk

Galatasaray: Muslera, Angelino, Nelsson, Bardakçı, Boey, Demirbay, Ziyech, Torreira, Aktürkoğlu, Icardi, Mertens

Galatasaray’ın Gruptan Çıkma Şansı

Galatasaray, Kopenhag’ı yenerse gruptan çıkmayı garantileyecek. Berabere kalırsa, Manchester United’ın Bayern Münih’e kaybetmesini bekleyecek. Kaybederse, gruptan çıkma şansı kalmayacak. Kopenhag ise Galatasaray’ı yenerse, Manchester United’ın Bayern Münih’e kaybetmesini bekleyecek. Berabere kalırsa, gruptan çıkma şansı kalmayacak. Kaybederse, gruptan çıkma şansı kalmayacak. (Haber Merkezi)

Paylaş