havadurum

Kızılcık Şerbeti Mihri’nin Yeni Tarzı Olay Oldu! İşte Mihri’nin Gerçek Hikayesi

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Mihri, başörtüsü ve kıyafetini değiştirerek sosyal medyada gündem oldu. Peki, Mihri kimdir, gerçek hayatta nasıl biridir? İşte Mihri’nin gerçek hikayesi…

1759

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 46. bölümünde Mihri’nin yeni tarzı izleyicileri şaşırttı. Mihri, Çimen ve Metehan ile buluştuğunda gördüğü fenomenlerden etkilenerek başörtüsü ve kıyafetini değiştirdi. Mihri’nin yeni tarzını gören babası Ertuğrul ise çok sinirlendi ve eski haline dönmeden evden çıkamayacağını söyledi.

Mihri’nin sunroof türbanı ve renkli kıyafetleri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Mihri’nin yeni tarzını beğendiğini, bazıları ise eleştirdiğini belirtti. Mihri’nin yeni tarzıyla ilgili birçok paylaşım ve yorum yapıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti’nin Mihri’si kimdir, gerçek hayatta nasıl biridir? İşte Mihri’nin gerçek hikayesi…

Mihri Kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri karakterine hayat veren Gizem Yanık, 27 Şubat 2000 yılında Ankara’da doğdu. Ankaralı olan Gizem Yanık, eğitimi için İstanbul’a geldi ve buraya yerleşti. İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden %100 burslu olarak mezun oldu. Aynı zamanda Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde de tam burslu olarak eğitim gördü.

Gizem Yanık, tiyatro oyunlarında da rol aldı. “Çatı” adlı tiyatro oyunu ile tanınan Gizem Yanık, “Yalı Çapkını” dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Gizem Yanık, 2023 yılında Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Mihri karakterini canlandırmaya başladı.

Mihri’nin Yeni Tarzı

Kızılcık Şerbeti dizisinin 46. bölümünde Mihri’nin yeni tarzı izleyicileri şaşırttı. Mihri, Çimen ve Metehan ile buluştuğunda gördüğü fenomenlerden etkilenerek başörtüsü ve kıyafetini değiştirdi. Mihri’nin yeni tarzı, sunroof türbanı ve renkli kıyafetleriyle dikkat çekti. Mihri’nin yeni tarzını gören babası Ertuğrul ise çok sinirlendi ve eski haline dönmeden evden çıkamayacağını söyledi.

Mihri’nin yeni tarzı sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Mihri’nin yeni tarzını beğendiğini, bazıları ise eleştirdiğini belirtti. Mihri’nin yeni tarzıyla ilgili birçok paylaşım ve yorum yapıldı. Mihri’nin yeni tarzı, Kızılcık Şerbeti dizisinin gündemini de değiştirdi. Mihri’nin yeni tarzı, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağına dair ipuçları verdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş