havadurum

Kızıl Goncalar 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Kızıl Goncalar Yeni Oyuncu Var mı?

Kızıl Goncalar dizisinin hayranları sabırsızlıkla bekliyordu ve nihayet güzel haber geldi! 2. sezon çekimleri için ekibin sete çıkış tarihi belli oldu. Peki, yeni sezonda bizleri neler bekliyor? Yeni bir oyuncu diziye dahil olacak mı?

738

Geçtiğimiz sezonuyla izleyicileri büyüleyen Kızıl Goncalar dizisi, 2. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. NOW TV'de yayınlanan dizinin yeni sezon çekimleri için ekibin ne zaman sete çıkacağı belli oldu.

Kızıl Goncalar 2. Sezon Çekim Tarihi:

Edinilen bilgilere göre, Kızıl Goncalar 2. Sezon çekimleri Eylül 2024'te başlayacak. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayının son haftası veya Ekim ayının başında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezon'da Neler Bekliyor?

2. sezonda Cüneyd Efendinin vedasının ardından hikayenin nasıl ilerleyeceği merak konusu. Dizinin senaristi Necati Şahin, yeni sezonda izleyicileri heyecanlandıracak gelişmeler olacağını vadediyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezon'da Yeni Bir Oyuncu Var mı?

Şu ana kadar Kızıl Goncalar 2. Sezon'a katılacak yeni bir oyuncunun olduğu bilgisine ulaşılmadı. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Özgü Namal, Ebru Özkan Uysal, Burak Sevinç, Selin Yenilmez, Nilüfer Açıkalın, Baran Erdoğan, Elif Doğan gibi isimler yer alıyor.

Kızıl Goncalar 2. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

  • Kızıl Goncalar 2. Sezon çekimleri Eylül 2024'te başlayacak.
  • Dizinin yeni sezonunun Eylül ayının son haftası veya Ekim ayının başında izleyicilerle buluşması bekleniyor.
  • 2. sezonda Cüneyd Efendinin vedasının ardından hikayenin nasıl ilerleyeceği merak konusu.
  • Şu ana kadar Kızıl Goncalar 2. Sezon'a katılacak yeni bir oyuncunun olduğu bilgisine ulaşılmadı.
(HABER MERKEZİ)
Paylaş