havadurum

Kırklareli Fuarı’nda Çanakkaleli Genç Girişimcilerden Ziyaret

Kırklareli 3. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, tarihinde Kırklareli Kapalı Pazaryeri’nde açıldı.

2989

Kırklareli 3. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı, 30 Kasım 2023 tarihinde Kırklareli Kapalı Pazaryeri’nde açıldı. Fuarın açılışına, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve İcra Komitesi Üyeleri de katıldı.

Fuarın Açılışına Önemli İsimler Katıldı

Fuarın açılış töreninde, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Önder Harbili, TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Recep Çotuk ve İcra Komitesi Üyeleri yer aldı. Ayrıca, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Kurulu’ndan Başkan Emrah Kuru, Başkan Yardımcıları Emir Üstün ve Cem Öner, İcra Komitesi Üyeleri İsmail Eker ve Mücahit Esin de açılışa katılan isimler arasındaydı.

Çanakkaleli Genç Girişimcilerden Fuar Hakkında Açıklama

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emrah Kuru, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, Kırklareli’nin tarım ve hayvancılıkta ülkemizde önemli bir konuma sahip olduğunu belirtti. Kuru, “Bu doğrultuda da Trakya bölgesi nitelikli fuarları arasında yer alan Kırklareli 3. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı’na TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanımızın daveti üzerine kurul arkadaşlarımla katılım sağladık. Gerçekleştirdiğimiz fuar ziyaretinde sektörle ilgili son gelişmeleri yerinde inceleme imkanı bulduk.” dedi.

“Yararlı ve hayırlı bir fuar olmasını temenni ediyoruz”

Kuru, ayrıca fuar alanında Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Önder Harbili, TOBB Kırklareli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Recep Çotuk ve yönetimleri ile görüştüklerini de söyledi. Kuru, “Yeni dönemde müşterek çalışmalar yaparak bölgesel güç birliğine katkıda bulunma fikri benimsendi. Tarım ve hayvancılık sektörlerindeki iş insanları olarak işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine güzel ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyoruz. Ayrıca fuarın bölgemiz açısından kazanımları yüksek, yararlı ve hayırlı bir fuar olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.(Erhan Taylan)

Paylaş