havadurum

Kilitbahir motor iskelesi ile devam

GESTAŞ’ın Kilitbahir hattında sefer yapan motorları kiralaması; Kilitbahir motor iskelesi devre dışı mı kalacak sorularını beraberinde getirmişti. GESTAŞ’ın iskele değişikliği konusunda bir tasarrufta bulunmayacağı seferlerin aynı şekilde devam edeceği öğrenildi.

975
Çanakkale Kilitbahir arasında sefer yapan motorların yanaştığı iskelenin kullanımında bir değişiklik olmayacak. GESTAŞ’ın Çanakkale-Kilitbahir hattındaki motorları kiralamasının ardından başlayan güzergah değişecek mi tartışmaları son buldu.
 
GESTAŞ yetkililerinin kısa dönem içerisinde böyle bir değişiklik yapmayı düşünmedikleri öğrenildi. Çanakkale- Kilitbahir hattının aynı şekilde devam edeceği bildirildi. Özellikle yaz aylarında kordondaki araç yoğunluğunu ve beraberinde gemi kuyruğunu göz önünde tutan GESTAŞ yetkililerinin Kilitbahir hattını ana iskeleye almayı düşünmediği tüm seferlerin tek bir iskeleden yapılmasının söz konusu olmadığı bildirildi. Özellikle Yaz aylarında Kilitbahir yönüne gideceklerin uzun kuyruklar oluşturduğu ve hayatın felç olduğu Yalı Caddesi bir süre daha aynı kaderi yaşamak zorunda kalacak.
Paylaş