Kılıçdaroğlu bugün Çanakkale'de!

792

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdçaroğlu bugün Çanakkale’ye geliyor. Çanakkale Merkez ve Biga’da ziyaret ve açılışlar gerçekleştirecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde tekrar Ankara’ya dönecek. Kılıçdaroğlu, Çanakkale Merkez programı kapsamında Çanakkale Belediyesi’ne ait Altın Yıllar Yaşam Merkezi ile Atam Kreş ve Çocuk Kültür Evi’ni ziyaret edecek. Ardından Biga’ya gidecek olan Kılıçdaroğlu, Biga’da 22 Milyon maliyetindeki ‘Halk Pazarı, Katlı Otopark ve Hal Binası’ açılışlarını gerçekleştirecek. Karabiga’da vatandaşlarla bir araya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, programların ardından Çanakkale’den Ankara’ya dönüş yapacak.

 
“Altın Yıllar Yaşam Merkezi ile Atam Kreş ve Çocuk Kültür Evine ziyaret gerçekleştirecek”  
Partililerce Saat 9.30’da Çanakkale Havalimanı’nda karşılanacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, saat 10.00’da, öncelikle Çanakkale Belediyesi’nin örnek projelerinden olan ve 65 yaş üzeri kentlilerin sosyal, kültürel aktivitelerini gerçekleştirdiği Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, saat 11.00’da kentli çocukların kültürel, sosyal ve eğitsel pek çok faaliyetin yürütülerek bilimsel çalışmaların yapıldığı Atam Kreş ile Çocuk Kültür Evine ziyaret gerçekleştirecek.  
 
“Biga’da, 3 büyük projenin açılışını gerçekleştirecek” 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çanakkale Merkez ziyaretlerinin ardından, Biga’ya hareket edecek. Kılıçdaroğlu’nun Çanakkale Merkez Halk Pazarı mevkiinde yapılacak açılış için Biga Belediyesi`nde olması bekleniyor. Saat 13:30`da Halk Pazarı, Katlı Otopark ve Hal Binası`nın açılış töreni Halk Pazarı mevkiinde başlayacak. Tören için büyük bir sahne kurulacak. Başkan Işık ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaklaşık 1 saat sürmesi beklenen programın ardından Biga TSO hizmet binası karşısında Hayvancılık Teknolojileri Fuarı etkinliğine katılacak. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Biga Atatürk Kültür Merkezi`nde saat 15:30`da Biga`daki sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri değerlendirecek. Programın son bölümünde ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Karabiga Beldesinde belde sakinleriyle buluşacak. 
(Eren Aşnaz)
Paylaş