havadurum

"Kepez`in önünü kesmeye kimsenin gücü yetmez"

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan 3,5 yıllık belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarını bilgilendirme toplantısının üçüncüsünü Şen kamp mevkiindeki Özlem Kıraathanesinde gerçekleştirdi.

560
Bilgilendirme toplantısında vatandaşlara hitap eden Başkan Mutan “Kepezin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecek” dedi. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan konuşmasında şunları kaydetti: "İnsan odaklı hizmet noktasında 2009 Mart ayından bu güne kadar kimi zaman büyük kimi zaman ufak dokunuşlarla her zaman önce insan dedik demeye devam edeceğiz. Yerel Seçimler öncesi sizinle oluşturduğumuz mutabakat metnimizde ne söz vermişsek yerine getirdik ve bu kadar demeden daha fazlasını yılmadan, engelleri aşarak; iyi olan her şeye kolaylaştırıcı olduk. Dün olduğu gibi ömrümüzün yettiği her gün Kepez için dik durduk dik durmaya devam edeceğiz. Büyüyen ve gelişen Kepezin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Kepez Çanakkale boğazının incisi olmaya devam edecek" dedi.
 
Belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısını iki yıl Kepez Büyük yağlı pehlivan güreşleri ağası Yunanlı iş adamı Anesti Milonays da Kepezli vatandaşlarla birlikte takip etti.
Paylaş