havadurum

Kepez’de ‘düğün’ gibi aday tanıtımı

CHP Kepez Belde Örgütü, Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Ömer Faruk Mutan`ın da katılımı ile Belediye Meclis üyesi adaylarını tanıttı. Seçim bürosu önünde gerçekleştirilen tanıtımda vatandaşlara keşkek ikram edilirken, çok sayıda vatandaşın ilgi göstermesi dikkat çekti. Seçim şarkılarının özenle seçildiği aday tanıtım toplantısında özellikle 9/8`lik parçalar katılımcıları coşturdu.

1390
 
Kepez’in mevcut Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP adayı Ömer Faruk Mutan, seçimler öncesi kadrosu ile birlikte Kepezlilerin karşısına çıktı. Kepez Meydanı`nda bulunan seçim bürosu önünde gerçekleştirilen aday tanıtımı hem partililerden hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. CHP Kepez Belde Örgütünün organize ettiği, belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım organizasyonu Kepez`de CHP`nin gövde gösterisine döndü. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan kamyon kasasından halka hitap ederken, CHP Kepez Belde Örgütü Başkanı Birol Arslan ve Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan bu tanıtım organizasyonunda aday kadrosu ile ilk kez seçmenlerinin karşısına çıktılar.
 
 
“Karagözlü Başkanım” coşturdu
Başkan Mutan tanıtımdan konuşmasının ardından kendi elleriyle vatandaşlara keşkek dağıtması dikkat çekti. Kepez’de meclis üyeleri adaylarının tanıtımı için gelen seçmen müzik eşliğinde coştu. Başkan Mutan için bestelenen 9/8`lik “Karagözlü Başkanım seviyoruz biz seni” sözleriyle başlayan şarkı meydandaki seçmeni coşturdu.
 
 
Paylaş