havadurum

Kenan Işık Öldü mü? Kim Milyoner Olmak İster Programının Unutulmaz Sunucusu yaşıyor mu?

Kenan Işık kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Kenan Işık’a ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın eşi Beril Işık’tan son açıklama. Kenan Işık’ın arkadaşı Ozan Zeybek’ten duygulandıran paylaşım…

1695

Kenan Işık yaşıyor mu? Türk televizyon tarihinin en sevilen ve en başarılı yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu komaya girdi. O günden bu yana hayat mücadelesi veren usta sanatçının sağlık durumu hakkında merak edilenler haberimizde.

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık, 1 Ekim 1947’de Malatya’da doğdu. Tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu olarak tanındı. Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Işık, çok sayıda tiyatro oyunu yazdı ve yönetti. Ayrıca Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği de yaptı. Resmi Gazete, Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Televizyonda Dadı, Yedi Numara, Çocuklar Duymasın gibi dizilerde rol aldı. Star Haber’i sundu. Ancak en çok Kim Beş Yüz Milyar İster ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programlarıyla tanındı. Kendine has sunum tarzı ve hareketleriyle fenomen haline geldi.

Kenan Işık’a Ne Oldu?

Kenan Işık, 21 Mart 2014’te spor salonunun saunasında fenalaştı ve dengesini kaybederek kafasını çarptı. Beyin kanaması geçiren sanatçı, acil olarak ameliyata alındı. Ameliyat 4 saat sürdü ve hayati tehlikeyi atlatan Işık, komaya girdi. Hastane sürecinin ardından tedavisine evde devam edilen sanatçının sağlık durumuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Kenan Işık’ın Sağlık Durumu

Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında en yetkili kaynak olan eşi Beril Işık, zaman zaman açıklamalarda bulundu. Beril Işık, son olarak şunları söyledi: "Ben bir açıklama yapmadım. Eşimin sağlık durumunda kayda değer bir değişiklik yok. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." Sanatçının son durumunu son olarak arkadaşı Ozan Zeybek paylaştı. Zeybek, usta sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yaralanmanın olmadığını ve kilo kaybı yaşamadığını söyledi. “Kenan Işık bıraktığınız gibi” diyen Zeybek, sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını şu ifadeler ile anlattı: "Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor."(Şerife Turhanlı)

Paylaş