havadurum

Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

Fenerbahçe, Süper Lig’in 24. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maçın yayın bilgileri ve muhtemel 11’ler belli oldu.

1413

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Zirve mücadelesi veren sarı-lacivertliler, bu maçtan galibiyetle ayrılarak liderlik yolunda Galatasaray ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Peki, Kayserispor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar…

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgileri

Kayserispor-Fenerbahçe maçı 20 Aralık Çarşamba günü saat 17:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından ve TOD dijital platformundan şifreli olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Zorbay Küçük olacak.

Takımların Son Durumu

Fenerbahçe, ligde 40 puanla birinci sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler, son maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Fenerbahçe, Kayserispor maçından da galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Kayserispor ise ligde 29 puanla 3. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, son maçında evinde Pendikspor'u 2-0 yendi. Kayserispor, Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar alarak kümede kalma umutlarını artırmak istiyor.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe’nin Kayserispor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

İrfan Can Eğribayat, A. Djiku,Ferdi Kadıoğlu, B. Osayi-Samuel, J. Oosterwolde, İsmail Yüksek, D. Tadić, İrfan Can Kahveci, Fred, S. Szymański, E. Džeko

Kayserispor’un ise şu 11 ile sahaya çıkması öngörülüyor:

Silviu Lung, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Aziz Behich, Yasir Subaşı, Joseph Attamah, Gustavo Campanharo, Pedro Henrique, Emre Demir, İlhan Parlak, Wilfried Kanga (Haber Merkezi)

Paylaş