Kavcar güven tazeledi

Demokrat Parti (DP) Merkez İlçe Kongresi’ne mevcut Başkan Hüseyin Kavcar güven tazeledi.

1148
 
 
Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye DP İl Başkanı Mehmet Ünal,  DP eski Milletvekili Rahmi Özer, Anavatan Partisi Eski Çanakkale Milletvekili İlker Genlik, Anavatan Partisi eski İl Başkanı Hüsamettin Yarıcı ile çok sayıda partili yer alırken, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ile CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder de kongrenin sürpriz konukları arasında yerini aldı.
 
Tek liste halinde gidilen kongrenin divan başkanlığını DP İl Başkanı Mehmet Ünal yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporları okundu. Kongrede bir konuşma yapan DP İl Başkanı Mehmet Ünal, DP’nin yeniden eski günlere kavuşacağına inandığını belirterek; “Doğru Yol Partisi ve Adalet Partisi olarak hep hizmet peşinde koştuk. Çirkin politikalara da hiç karışmadık. Bugün örnek bir davranış ile karşı karşıyayız. CHP Çanakkale Milletvekili sayın Serdar Soydan, şehrimizin Belediye Başkanı sayın Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı sayın Ömer Faruk Mutan ve CHP Merkez İlçe Başkanı sayın Nejat Önder bu kongremizde bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kongreye katılan partililerimize de teşekkür ediyoruz. Bu kongreye bütün siyasi partilerin temsilcileri davet edildi. Demokrasinin çiçeği olan siyasi partilerle, insanlar bir nebze olsun böyle günlerde bu görüntülerle mutlu olurlar. Gönül isterdi ki, diğer partinin temsilcileri de burada olsun. Ama gelenlere de gelmeyenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından seçime geçildi. Demokrat Partililerin oy kullandığı seçimde, mevcut DP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kavcar güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Partililerin gösterdiği teveccüh nedeniyle teşekkür konuşması yapan DP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kavcar, DP olarak çalışmalara devam edeceklerini ve yerel seçimlerde birlik ve beraberlik örneği sergileyeceklerini dile getirdi.
Paylaş