havadurum

Kaşdemir işçileri unutmadı

AKP Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı İÇDAŞ işçileriyle birlikte kutladı...

456
AKP Biga İlçe teşkilatı ve Balıklıçeşme Belediye Başkanı Nihat Borazan ile birlikte İÇDAŞ’ı ziyaret eden AKP Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, işçiler ile bir araya geldi. İÇDAŞ Biga Entegre  Tesisler Direktörü Fuat Erkan Tekin tarafından karşılanan Kaşdemir, yemekhanede tabildot sırasına girerek işçilerle beraber yemek yedi.
 
İşçilere seslenen Kaşdemir; “Dünyada emeğin, alın terinin, kardeşliğin kutlandığı 1 Mayıs İşçi Bayramında sizlerle aynı havayı solumak, aynı sofrada olmak, sizlerle ekmeğimizi paylaşmak için aranızda olmayı istedim. Ülkemiz sizlerin alın teriyle daha güzel bir geleceği inşa ediyor.Bu fabrikalar sermayenin tabana yayılmasını, sizlerin emeği ile  ülkemiz çelik sektörünün dünyada söz sahibi olmasını sağlıyor.Bugün İÇDAŞ gibi ülkemizin gururu olan tesislere sizler hayat veriyorsunuz. Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bayramınız kutlu olsun” dedi.
 
Yemeğin ardından Tesis direktörü Tekin’le birlikte işçileri ziyaret eden Kaşdemir, görev başında olan işçilere karanfil dağıttı. Kaşdemir ve beraberindekiler daha sonra İÇDAŞ tesislerini inceledi. Burada yetkililerden bilgiler alan Kaşdemir, ziyaretin ardından tesislerden ayrıldı.
Paylaş