havadurum

Karakaş’tan destek ziyareti...

Delege seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) seçim süreci heyecanı yaşanıyor.

591
 
CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olan Cemal Karakaş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ile birlikte nezaket ziyaretlerine başladı. İlk olarak DİSK Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan’ı ziyaret eden Karakaş, daha sonra Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir’i ziyaret etti.
 
Gerçekleştirilen ziyaretlerde CHP Merkez İlçe Başkanlığı için destek isteyen Karakaş, seçim sürecine giren CHP’yi hem genel hem de yerel seçimlerde iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi. Seçim öncesinde Karakaş’a başarılar dileyen DİSK Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan ile Eğitim-İş Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Bozdemir, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan nezaket ziyaretlerine başlayan Cemal Karakaş’ın CHP Merkez İlçe Başkanlığı için Çarşamba günü adaylığını açıklayacağı öğrenildi.
 
CHP’de seçim heyecanı...
Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki siyasi kulislerde merkez ilçe başkanlığı için iki isim geçiyor.
Delege seçimlerini tamamlayan CHP’de gözler merkez ilçe kongresine çevrildi. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan CHP Merkez İlçe kongresinde CHP Merkez İlçe Basın Sözcüsü Cemal Karakaş ile CHP eski Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’in listesi kıyasıya yarışacak. 28 Mart Çarşamba günü kamuoyuna CHP Merkez İlçe Kongresi için adaylığını duyuracak olan Karakaş, bir yandan destek ziyaretleri gerçekleştirirken, diğer yandan partililerin nabzını yokluyor. Öte yandan şu ana kadar sessiz bir yol haritası izleyen CHP eski Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder’in de partililer ile birlikte fikir alışverişinde bulunduğu ve en kısa zamanda adaylığını kamuoyuna duyuracağı öğrenildi.
Paylaş