Karaca, "Uykularınızın kaçtığının farkındayız"

740
DEVA Partisi İl Başkanı Avukat Berkan Karaca`dan, Millet İttifakı`na yönelik gelen eleştirilere yanıt geldi. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale`de de buluşmalarına devam eden ve kamuoyunda 6`lı masa olarak bilinen Millet İttifakı`nı Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bü lent Turan ve Ak Parti İl Başkanı Naim Makas eleştirmişti. Karaca, eleştirilere yanıt olarak, "İktidarın temsilcilerine cevaben; son günlerde kamuoyunda iktidar temsilcilerinin "6`sı değil, 66`sı gelse fark etmez", "1+6`lı masa" şeklindeki beyanlarını tebessüm ile takip ediyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; 6 siyasi parti olarak "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem"e geçebilmek için bir araya geldik. Yarın siz de geçelim deyin, siz de gelin o masaya oturun dedi.
"Uykularınızın kaçtığının farkındayız"
Karaca sözlerine şu şekilde devam etti, "Ayrıca 1`imiz size karşı yetmedi mi ki 6`mız bir olalım? İttifak yapıyormuşuz gibi boş algılar yapmayı bırakın. Artık son döneminiz olduğu için uykularınızın kaçtığının farkındayız. Partinizden devamlı olarak istifa ederek DEVA Partimize gelen vatandaşlarımızı görüp duyduğunuzdan dolayı içinde bulunduğunuz psikolojiyi normal karşılıyorum. Halkımız endişe etmiyor, çünkü DEVA Partisi var artık. Bizim +1`miz milletimiz. Onlar da sizi ilk seçimde müsait bir yerde indirecekler. 
Aşure paylaşıldı
DEVA Partisi İl Başkanı Karaca ve İl Teşkilatı geçtiğimiz Cuma günü kapalı pazaryerinde, aşure ikramında bulundu. Muharrem Ayı`nda geleneksel olarak devam eden aşure paylaşımında Karaca, "Paylaşma, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan Muharrem ayı vesilesiyle bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" mesajını verdi
(Atilla Akın)
Paylaş