Kalkım’da mehteran ve palyaço gösterileriyle renkli bir sünnet şöleni

Kalkım Belediyesi, bölge halkını bir araya getirecek önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Türkiye’nin en genç belediye başkanı Zeynep Çelik’in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan “Toplu Sünnet Programı,” 6 Eylül Cuma günü düzenlenecek. Halkın büyük ilgisini çeken bu etkinlik, çocukların sünnetiyle birlikte coşkulu bir şölen havasında geçecek.

498

Yenice’nin tek belde belediyesi Kalkım Belediye Başkanlığı tarafından geçen ay yapılan duyuru ile organizasyon tarihi başvurulara göre belirlenecek olan “Toplu Sünnet Programı”nın 6 Eylül Cuma günü yapılacağı açıklandı. Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Zeynep Çelik tarafından yönetilen Kalkım Belediyesi’nin “Toplu Sünnet Programı” için müracaatta bulunan abilerin çocukları Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Sabahettin Solak sırayla sünnet ediliyor.

Toplu sünnet töreninin 6 Eylül 2024 Cuma günü saat: 14.00 Kalkım Çarşı Meydanı’nda gerçekleştirileceğini belirten Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, “Belediyemiz Toplu Sünnet Törenimiz için sünnet olan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diliyoruz” temennisinde bulundu. Başkan Çelik, mehteran takımı be palyaçolar ile çeşitli sürprizlerin olacağı yemek ikramlı 6 Eylül Cuma günü yapılacak sünnet şölenine tüm Kalkım ve yöre halkını davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Haberin fotoğrafları için tıklayınız

(ERHAN TAYLAN)
#Kalkım’da mehteran ve palyaço gösterileriyle renkli bir sünnet şöleni Kalkım Belediyesi #bölge halkını bir araya getirecek önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Türkiye’nin en genç belediye başkanı Zeynep Çelik’in öncülüğünde gerçekleştirilecek olan “Toplu Sünnet Programı #” 6 Eylül Cuma günü düzenlenecek. Halkın büyük ilgisini çeken bu etkinlik #çocukların sünnetiyle birlikte coşkulu bir şölen havasında geçecek. Yenice’nin tek belde belediyesi Kalkım Belediye Başkanlığı tarafından geçen ay yapılan duyuru ile organizasyon tarihi başvurulara göre belirlenecek olan “Toplu Sünnet Programı”nın 6 Eylül Cuma günü yapılacağı açıklandı. Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Zeynep Çelik tarafından yönetilen Kalkım Belediyesi’nin “Toplu Sünnet Programı” için müracaatta bulunan abilerin çocukları Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Sabahettin Solak sırayla sünnet ediliyor. Toplu sünnet töreninin 6 Eylül 2024 Cuma günü saat: 14.00 Kalkım Çarşı Meydanı’nda gerçekleştirileceğini belirten Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik #“Belediyemiz Toplu Sünnet Törenimiz için sünnet olan tüm çocuklarımıza geçmiş olsun diliyoruz” temennisinde bulundu. Başkan Çelik #mehteran takımı be palyaçolar ile çeşitli sürprizlerin olacağı yemek ikramlı 6 Eylül Cuma günü yapılacak sünnet şölenine tüm Kalkım ve yöre halkını davet ettiklerini sözlerine ekledi.
Paylaş