Kaliteli hizmet için yenilik

Düzenleme çalışmaları tamamlanan Su İşletme Şefliği yeni mekânında hizmet kalitesini arttırarak çalışmalarını sürdürüyor.

373
Çanakkale Belediyesi balıkhane binasında Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Su İşletme Şefliği`nde gerçekleştirilen mekânsal iyileştirmeler ve çalışan personelin hem nitelik hem nicelik olarak kapasitelerinin arttırılması ile kentliler daha sağlıklı ve modern bir ortamda kısa bir sürede işlemlerini gerçekleştiriyor.
 
Gerçekleştirilen düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Su İşletme Şefliğimizde teknik değişiklikler yaparak, mekânsal olarak eski belediye yemekhanesinin olduğu alanda sağlıklı ve modern bir ortam yarattık. Akıllı ve mekanik sayaç kullanıcıları buradan hizmet alıyorlar. Mekânın düzenlemelerinin yanı sıra bilgisayar sitemlerimizi de yeniledik. Yeni ve nitelikli personelleri eğitim süreçlerini tamamlayarak bünyemize kattık. Gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalarının ardından Çanakkaleliler beklemeden sağlıklı bir ortamda işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Amacımız olumsuz durumları ve şikâyetleri en aza indirerek vatandaşın memnuniyetini arttırmak” dedi.
 
Sistemi kullanan kentli de yapılan düzenlemelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Paylaş