havadurum

İyi Parti'de bayram heyecanı

1119

 Ramazan Bayramı dolayısıyla Çanakkale’de bulunan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, bayramı partilileri ile birlikte karşıladı. Bayramın ikinci günü yapılan program, parti il binasında düzenlendi. Bayramlaşma programına, İyi Parti İl Başkanı Av. Eşref Bener Varol, İyi Parti 1’inci sıra milletvekili adayı Rıdvan Uz, 2’inci sıra milletvekili adayı İsmet Balkan, 3’üncü sıra milletvekili adayı İkbal Aytaç ve partililer katıldı. Programa ayrıca, Millet İttifakı mensubu Demokrat Parti İl Yönetimi de katıldı. Program kapsamında konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Kavuncu, 24 Haziran seçimleri ile ilgili sandık güvenliğinin sağlandığını söyledi. Kavuncu, Millet İttifakının ülkedeki gerginliğin kalkmasını sağladığını belirtti.  

 
“İkinci turda Millet İttifakından kim kalırsa desteğimiz devam edecek”
Millet İttifakının ülkeye umut olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Mehmet Satuk Buğra Kavuncu; “Millet İttifakıyla kurduğumuz birlik Türkiye’ye umut oldu. Partiler, birbirlerini sahada anlatmak durumunda kalıyor. CHP, mitinglerinde Saadet Partisini anlatıyor, Saadet Partisi de aynı şekilde CHP’yi seçim mitinglerinde anlatıyor. Seçimle ilgili ittifakımız, gerginliğin huzursuzluğun kalkmasını sağladı. Vatan, kendinizi korkusuzca, adalete teslim edebiliyorsanız vatandır. Vatan, çocuklarınızla ilgili gelecek planı yapabiliyorsanız vatandır. Vatan, ölünmemişseniz, kutuplaşmamışsanız vatandır. Biz de İyi Parti olarak tüm vatanseverlerin birleştiği bir partiyiz. Veriler gösteriyor ki seçim ikinci tura kalacak. İkinci tura da Millet İttifakından kim kalırsa desteğimiz o partiye devam edecek” dedi
 
“Herkes, sandığa gitsin”
Program kapsamında konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Kavuncu, seçim güvenliğinin sağlandığını söyleyerek; “Seçim güvenliği ile ilgili çok güzel çalışma yapıldı. sandık güvenliği ile alakalı sadece İyi Parti değil STK’lar ve diğer partiler için de adil seçim platformu oluşturuldu. Her sandık başına sorumlu yerleştirdik ve hemen hemen her okula avukatlar atadık. Oy kullanma konusunda tereddüdü olan, manipüle edileceğini düşünen kişileri ikaz ediniz, öyle bir şeye mahal vermeyeceğiz. Çünkü bundan önceki seçimlere katılmayan seçmenlerin seçime katılması çok önemli. Yapılan analizler gösteriyor ki, seçime katılmayan vatandaşlar, eğer seçime katılmış olsalardı 16 Nisan’da bambaşka bir referandum sonucu çıkardı. Sandıkla ilgili her türlü güvenlik sorununu halletmeye çalıştık vatandaşların gönlü rahat olsun” dedi. 
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş