havadurum

İki ocağa ateş düştü

379
Yenice ve Bayramiç`te iki ocağa ateş düştü. Kiracısından kalma eşyaları üçüncü kattan aşağıya atan Gürsel Beceren isimli vatandaş, oturduğu ikinci kattaki evinin balkonunda bulunan 4 yaşındaki Rana`yı fark edemedi. Çekyatın çarptığı küçük Rana, ikinci kattan düşerek yaşamını yitirdi. Bayramiç`te ise sağanak yağmura yakalanan 18 yaşındaki Muhammet Duman, motosikletiyle birlikte yakaladığı yağmurdan saklanmak için sığındığı ağaca yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. 
 
Yağmurdan sığındığı ağaca yıldırım düştü 
Yenice`de 18 yaşındaki Muhammet Duman, motosikletiyle birlikte yakaladığı yağmurdan saklanmak için sığındığı ağaca yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Yenice`nin Soğucak Köyünde, kendisinden haber alınamayan Muhammet Duman`ın (18) cansız bedeni bir ağacın altında bulundu. 14 Ağustos günü akşamüzeri, en son Orman İçi Kaplanlar Mevkiinde olduğu bilinen Duman, bölgede aranmaya başlandı. Dün gece saatlerinde önce motosikleti bulunan Duman`ın daha sonra cansız bedeni bir ağacın altında bulundu. Duman`ın yağmurdan saklanmak için girdiği bir ağacın altında yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Dün akşamüzeri saatlerinden itibaren Çanakkale`nin doğu kesimleri (Lapseki, Biga, Çan ve Yenice) sağanak yağışın etkisi altına girdi. Sabaha karşı merkezde de başlayan sağanak yağış, Yenice`de 18 yaşındaki Muhammet Duman`ın yaşamını yitirmesine neden oldu.
 
Bayramiç`i yasa boğan ölüm... 
4 yaşındaki Rana`nın ölümüne neden olan kaza Bayramiç`te yaşandı. Menderes Mahallesi`nde yaşayan Gürsel Beceren isimli vatandaş, üçüncü katta bulunan kiracısından kalan eşyaları dışarıya atarken, ikinci katın balkonunda bulunan 4 yaşındaki kızı Rana`nın ölümüne neden oldu. Olayın hemen ardından aile kendilerine ait araçla küçük Rana`yı Bayramiç Devlet Hastanesi`ne getirdi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 4 yaşındaki Rana hayata tutunamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Bayramiç Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaza yerinde incelemede bulunurken, acılı baba Gürsel Beceren, Bayramiç Cumhuriyet Savcılığına olayla ilgili ifadeye getirildi.
(Seçkin Sağlam)
Paylaş