İddialar asılsız çıktı

Taksim Gezi Parkı`nda başlayan ve çeşitli şekillerde meydana gelen eylemler sadece ülkenin değil kentin de önemli gündem maddelerinden biri. Çanakkale`de her görüş, inanış, yaş grubu ve cinsiyetten vatandaş çeşitli eylemlerle sesini duyurmaya çalışıyor. Eylemler "Barışın kenti"ne yakışır bir şekilde gerçekleşiyor.

1154
Çanakkale`de gerçekleşen eylemlerde bazı yayın organları eylemler ile ilgili gerçek dışı haberler üretmeye devam ediyor. Yaşlı bir kişinin dövüldüğü, bir arabanın parçalandığı ve türbanlı iki kişinin taciz edildiği yönündeki haberler, kent kamuoyunun tepkisini çekerken, haberlerin gerçek hayatta yansımasının olmadığı ortaya çıktı.
 
Çanakkale İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, bahsi geçen haberlerle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada "Herhangi bir saldırı" ihbarı almadıklarını söyleyerek, "Polis merkezimize gelen bir ihbar ya da bir kayıt yoktur" dedi. Zoroğlu, asılsız haberler ile ilgili olarak da "Bizim böyle bir bilgimiz yok. Bu yayınları yapan gazetelerin bileceği iştir" şeklinde konuştu.
Paylaş