havadurum

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: “Çınara bir şey olmaz”

Trabzon’da 'Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım' konulu çalıştayda konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Türkiye’nin büyüme iddiasından vazgeçmediğinin altını çizerek, “Rüzgâr sert eserse bırak söğüt ağacı düşünsün çınara bir şey olmaz” dedi.

1303

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, İller İdaresi Genel Müdürlüğü, Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 'Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım' isimli çalıştay, 7 Aralık’ta 61 ilden 220 muhtarın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çalıştayda konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan şu ifadeleri kaydetti: “Bizim en büyük kaynağımız, 85 milyonun omuz omuza yol yürümesidir. Partimiz, anlayışımız, dilimiz, dinimiz, mezhebimiz farklı olabilir ama ortak paydamız bu bayraktır, bu devlettir. Bu kadar sert soruna rağmen, Türkiye büyümeye devam ediyor. Avrupa’nın tüm oyunlarına, etrafımızdaki onca soruna rağmen Türkiye büyüme iddiasından vazgeçmiyor. ‘Rüzgâr sert eserse bırak söğüt ağacı düşünsün çınara bir şey olmaz.’ demiş büyüklerimiz. Bu çınara göreceksiniz hiçbir şey olmayacak. Yeter ki birlik beraberlik içinde olalım.”

(Sevi Gözay Uğurlu)

Paylaş