havadurum

İÇDAŞ Spor Kulübü, TYF Yelken Ligi 1. Ayak Techno Yarışlarında Büyük Başarı Elde Etti

İÇDAŞ Spor Kulübü, TYF Yelken Ligi 1. Ayak Techno 293 Yarışlarında 5 madalya kazandı. İÇDAŞ Spor Kulübü, 108 sporcu arasında 6 sporcusuyla yer aldı ve büyük bir başarı elde etti.

813

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2023-2024 Sezonu Milli Takım seçmelerinin ilk ayağı olan Techno 293 sınıfı yarışlarında İÇDAŞ Spor Kulübü, büyük bir başarı elde etti. Ayvalık/Balıkesir'de gerçekleşen yarışlarda 108 sporcu arasından 6 sporcusuyla temsil edilen kulüp, toplam beş madalya kazandı.

56 sporcu arasında büyük bir çıkış yakaladı

Türkiye Yelken Federasyonu'nun 2023-2024 Sezonu TYF Yelken Ligi 1. Ayak yarışlarının üçüncü haftası Ayvalık/Balıkesir'de gerçekleşti. İÇDAŞ Spor Kulübü, 108 sporcu arasında 6 sporcusuyla yer aldı ve büyük bir başarı elde etti. İlk defa Milli Takım seçmelerine katılan küçük sörfçüler, U13 kategorisinde yarışan 56 sporcu arasında büyük bir çıkış yakaladı. İÇDAŞ Spor Kulübü'nün sporcuları, iki Türkiye 1'nciliği, iki Türkiye 2'nciliği ve bir Türkiye 3'ncülüğü elde ederek toplam beş madalya kazandılar. Bu başarılar, sporcuları, antrenörleri ve aileleri gururlandırdı.

Başarılarını Devam Ettiriyorlar

İÇDAŞ Spor Kulübü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “İlk defa Milli Takım seçmelerine katılan küçük sörfçülerimizin başarısı bizleri sevindirirken, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamalarında gerçekleştirilen ödül töreninde kürsüyü kapatan sporcularımızın ödül alması bizlere ayrı bir gurur yaşattı. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Dereceye Giren Sporcuların İsimleri ve Dereceleri

TYF Yelken Ligi 1. Ayak Techno 293 Yarışlarında İÇDAŞ Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları şunlardır:

  • Elis Ekşi; U13 Kızlar kategorisi Türkiye 1'ncisi
  • Zeynep Eflin Bacak; U13 Kızlar 5.0m2 ve altı Kategorisi Türkiye 1'ncisi, U13 Kızlar Kategorisi Türkiye 2'ncisi
  • Mira Yapar; U13 Kızlar 5.0m2 ve altı Kategorisi Türkiye 2'ncisi ve U13 Kızlar Kategorisi Türkiye 3'ncüsü.(Erhan Taylan)
Paylaş