havadurum

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Topluluk Destek Programı

Kaleseramik Vakfı, deprem felaketinin ardından meydana gelen sorunların çözümlenmesi amacıyla İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Topluluk Destek Programı başlattı.

1379

Kale Grubu, Türkiye'de ilk kez İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Topluluk Destek Programı ile destek programı başlatarak, deprem bölgesinde yaşayan sorunların giderilmesi amacıyla adımlar atmaya devam ediyor.

"Hayata dokunan umutları birlikte büyütmeye devam edeceğiz"

Kale Grubu tarafından başlatılan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Topluluk Destek Programı'na ilişkin Kaleseramik Vakfı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulunularak; "Sosyal girişimcilik kültürünün temelinde yer alan dayanışma ruhuyla, deprem felaketi sonucunda ortaya çıkan toplumsal sorunlara karşı sürdürülebilir çözümler üretebilmek için yeni adımlar attık. Türkiye'de ilk kez Topluluk Destek Programını başlattık. Bugüne kadar İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı'na katılan ve fikirleriyle hayata değer katan sosyal girişimcilerin, deprem felaketinden dolayı karşılaştığımız sorunlara sürdürülebilir çözümler üretmelerine hibe desteği vermek ve uygulama mentorluğu sağlamak amacıyla bu yıl ilk defa İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Topluluk Destek Programı ile unutmadıkça umutlanıyoruz. Anlatan Eller, BlindLook, Erişilebilir Her Şey, Joon, Microfon, Roof Coliving, This is Mana ve Tospaa girişimlerine sağladığımız hibe desteğiyle hayata dokunan umutları birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Dayanışma ruhu ile omuz omuza vererek, sorunların sorumluluklarla aşılacağına inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

(Dilan Kaynak)


Paylaş