havadurum

Hırvatistan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 Elemeleri D Grubu Maçı

Hırvatistan-Türkiye maçı, 12 Ekim Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan’ı yenerek grupta liderliği ele geçirmeyi hedefliyor.

1784

Hırvatistan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu sorunun cevabını merak eden futbolseverler için en güncel ve en doğru bilgileri derledik. A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda liderlik mücadelesi veriyor. Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak olan Milliler, rakibini yenerek grupta avantaj elde etmek istiyor. Peki, Hırvatistan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçla ilgili tüm detaylar.

Hırvatistan-Türkiye Maçının Önemi

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda şu ana kadar oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 10 puanla ikinci sırada yer alan Milliler, averajla lider durumda bulunan Hırvatistan ile kritik bir maça çıkacak. Hırvatistan’ın aynı puanda olmasına rağmen averajla üstün olması nedeniyle bu maçın kazananı grupta liderliği ele geçirecek. Ayrıca bu maçın sonucu, gruptaki diğer takımların durumunu da etkileyecek.

Hırvatistan-Türkiye Maçının Muhtemel 11’leri

A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella, Hırvatistan maçında bazı değişikliklere gitmeyi planlıyor. Sakatlığı bulunan Zeki Çelik’in yerine Ferdi Kadıoğlu’nu sağ bekte oynatacak olan Montella, orta sahada ise Emre Akbaba ve Orkun Kökçü ikilisine şans verecek. Forvette ise Cenk Tosun’un yanında Kerem Aktürkoğlu forma giyecek.

Hırvatistan’ın teknik direktörü Zlatko Dalic ise takımında büyük bir değişikliğe gitmeyecek. Dünya Kupası finalisti kadrosundan sadece Luka Modric ve Ivan Rakitic eksik olan Hırvatistan’da, bu iki yıldızın yerini Mateo Kovacic ve Marcelo Brozovic dolduracak. Forvette ise Mario Mandzukic’in yanında Ivan Perisic görev yapacak.

A Milli Futbol Takımı’nın muhtemel 11’i şöyle:

Altay Bayındır - Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Rıdvan Yılmaz - Emre Akbaba, Salih Özcan, Orkun Kökçü - Hakan Çalhanoğlu - Cenk Tosun, Kerem Aktürkoğlu

Hırvatistan’ın muhtemel 11’i şöyle:

Danijel Subasic - Sime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Josip Pivaric - Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic - Ante Rebic, Andrej Kramaric, Ivan Perisic - Mario Mandzukic

Hırvatistan-Türkiye Maçının Hakemi

Hırvatistan-Türkiye maçını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek. Taylor’un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak. (Haber Merkezi)

Paylaş