havadurum

HEPAR’da Buğday dönemi

Hak ve Eşitlik Partisi Çanakkale İl Başkanlığı’na Salih Buğday atandı.

725
HEPAR Genel Merkezi tarafından Hak ve Eşitlik Partisi Çanakkale İl Başkanlığı’na atandığını kamuoyuna duyuran HEPAR Çanakkale İl Başkanı Salih Buğday; “10/09/2012 tarihinde il başkanı olarak genel merkez tarafından Çanakkale’ye atandım. Bize katılın Mustafa Kemal Atatürk`ün demiş olduğu gibi `Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Korkak bir millet yok olmaya mahkumdur" dedi.
 
Gerçekleşen toplantıda Çanakkale il ve ilçe teşkilatı konusunda ileriye dönük planlar yaptıklarını ifade eden Buğday, tüm Çanakkale halkını HEPAR çatısı altında toplanmaya davet etti.
 
Buğday şu şekilde konuştu: “Türk milletinin sosyal düzenini bozmaya yönelik uğraşılar boğulmaya mahkûmdur. Türk milleti, kendinin ve memleketinin yüksek yararları aleyhine çalışmak isteyen bozucu, alçak, vatansız ve milliyetsiz akılsızların sayıklamalarındaki gizli ve kirli niyetleri anlayamayacak ve onlara hoşgörü gösterecek bir toplum değildir. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan saptırmak İsteyenler ezilmeye, kahredilmeye mahkûmdur. Bu konuda köylü, işçi ve özellikle kahraman emniyetimiz ve ordumuz candan beraberdir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Hâkim Efendiler, siz kanun adamlarısınız. Ellerinize milletin, vatanın her türlü hak ve yararlarını koruyan kanunlar emanet edilmiştir. İşaret ettiğimiz noktaları duydunuz. Türk milletinin büyük haklarını savunurken bu noktalar önemle hatırda tutulmalıdır.”
Paylaş