Hayta, Lapseki’deki okul ve yurtları ziyaret etti

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ile birlikte Lapseki’de okulları ve öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

487

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ile birlikte Lapseki’de ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında, okul ve yurtlar incelendi.

Okullarda incelemeler gerçekleştirildi

Lapseki Elçialan İlkokulu, Umurbey İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek incelemeler gerçekleştiren Hayta, hakkında Lapseki İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Çetin ve okul müdürlerinden bilgi aldı.

Yurtlar ziyaret edildi

Müdür Hayta, Lapseki Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu ve Erkek Öğrenci Pansiyonu ile Lapseki Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürümüz Mine Hayta, eğitim öğretime hazırlık çalışmaları ile okul ve pansiyonların genel ve fiziki durumu hakkında Lapseki İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Çetin, Okul Müdürü Necatin Alptekin, Müdür Yardımcısı Bedriye Yıldız, pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı Ennur Yıldız Ulutaş'tan bilgi aldı. Ardından Lapseki Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünü de ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, Lapseki Öğretmenevi ve ASO Müdürü Kadir Özgül'den kurum hakkında bilgi aldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş