havadurum

Hatayspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 11. sıradaki Hatayspor ile karşılaşıyor. Bu maç iki takım için de büyük önem taşıyor. Peki, Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler…

1121

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda formda bir takım olan Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar, bu maçı kazanarak liderle olan farkı kapatmak istiyor. Hatayspor ise, son haftalarda aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çekiyor Bu maç, hem futbolseverler hem de bahisçiler için büyük ilgi çekiyor.

Hatayspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Hatayspor Beşiktaş maçı, 24 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak. Maç, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı için Fotomaç sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hatayspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11’ler

Hatayspor Beşiktaş maçı öncesinde iki takımda da cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktörler kadrolarını bozmak istemiyor. İşte Hatayspor Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri:

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Vranjes, Burak, Adekugbe, Onur, Aabid, Boudjemaa, Saba, Ayoub, Ze Luis

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, O. Colley, D. Amartey, A. Masuaku, Salih Uçan, A. Oxlade-Chamberlain, A. Hadžiahmetović, J. Muleka, S. Kılıçsoy, C. Tosun (Haber Merkezi)

Paylaş