Hastalar isyan etti

Geçtiğimiz yıl büyük umutlarla Çanakkale’ye kazandırılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne hizmet standardı vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor.

1028
Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki sistemin sık sık arıza yapması hastaları canından bezdirdi. 30 ünitelik merkezdeki panoramik ve periapikal görüntüleme sistemi ile röntgenin yetersiz kalması hastaların tepkisine neden oluyor.
 
Merkezdeki görüntüleme sistemlerinin yetersizliğini tartışan vatandaşlar, sistemlerin sayısının arttırılması gerektiğini ifade ederken, Pazartesi Sağlık Bakanlığından gelen müfettişler tarafından denetlenen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki bu durumun rapor edilip edilmediği de merak konusu oldu.
 
Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki sistemin sık sık arıza yapması hastaları canından bezdirdi. 30 ünitelik merkezdeki panoramik ve periapikal görüntüleme sistemi ile röntgenin yetersiz kalması hastaların tepkisine neden oluyor. Pazartesi Sağlık Bakanlığından gelen müfettişler tarafından denetlenen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki bu durumun rapor edilip edilmediği de merak konusu oldu. 
 
“Hastalar pişman”
Geçtiğimiz yıl törenle hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi vatandaşların akınına uğruyor. Ancak hastanedeki hizmet standardı halkı hayal kırklığına uğratıyor. Randevu sisteminin sık sık arıza yapması hastaların tepkisine neden olurken panoramik ve periapikal görüntüleme sistemi ile röntgen kuyruğu ise hastaları adeta canından bezdiriyor. Vatandaşlar merkezdeki sistemlerin yenilenerek, sayısının arttırılması gerektiğini ifade ettiler. Ağız ve Diş sağlığı Merkezinin Sağlık Bakanlığı müfettişleri tarafından denetlendiği öğrenildi. Hafta başı Ağız ve Diş sağlığı merkezini denetleyen Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin ne rapor verdiği de merak konusu oldu.
Paylaş