havadurum

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi

Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine destek olmak için Bursa’da konser veren Haluk Levent, sevenlerinden tam destek aldı. Ünlü sanatçı, konser gelirini şehit ailesine bağışlayacağını duyurdu.

652

Ünlü Türk sanatçı Haluk Levent, vatan için canlarını feda eden şehit Müslüm Özdemir'in ailesine destek olmak amacıyla anlamlı bir adım attı. Bursa'da bir eğlence mekanında sahne alan Levent, konser gelirini şehit ailesine bağışlama kararı alarak, sevenlerinden tam destek aldı.

Pençe-Kilit bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Müslüm Özdemir’in ailesinin 6 Şubat depremlerinden etkilendiği ve çadırda kaldığı biliniyordu. Türkiye'yi derinden etkileyen bu olaya duyarsız kalmayan sanatçı Haluk Levent, şehit ailesine destek için inisiyatif aldı.

Bursa'daki eğlence mekanında sahne alırken duygusal anlar yaşayan Haluk Levent, konser süresince yaşanan olaylar dolayısıyla duygulu bir şekilde konuştu. Konserin başında, şehitleri anarak üzüntüsünü dile getiren Levent, istek parça almayacağını ve konser gelirini şehit ailesine bağışlayacağını belirtti. Bu anlamlı jest, ünlü sanatçının sevenleri tarafından büyük takdir topladı.

Haluk Levent, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız" diyerek şehit ailesine olan bağışın detaylarını paylaştı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş