Güzel ve Şimşek grubu birleşti

CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğberk Güzel, İl Kongre Seçim Sürecinde CHP İl Başkanı Adayı Özgür Şimşek'i desteklediğini açıkladı.

2677

CHP Merkez İlçe Kongresinde adaylığını açıklayan CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğberk Güzel, CHP İl Başkanı Adayı Özgür Şimşek'i desteklediğini dile getirerek; "Genç ekibimizle aldığımız karar sonucunda belirlemiş olduğumuz ortak değer ve ilkeler doğrultusunda İl Başkanı adayı Özgür Şimşek ve ekibiyle il kongresi seçim sürecinde birlikte hareket etme kararı almış bulunmaktayız" dedi.

"Birlikte hareket etme kararı almış bulunmaktayız"

İl Kongre Seçim Sürecinde CHP İl Başkanı Adayı Özgür Şimşek'in yanında olduklarını açıklayan CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı Tuğberk Güzel; "Partimizin 38. Çanakkale Merkez İlçe Kongresinde, ekip arkadaşlarımla vermiş olduğum karar sonucunda İl Başkanlığı'na adaylığımı açıklamıştım. O günden bu yana ilçe ziyaretlerimiz aşamasında ve partililerimizden gelen geri bildirimler doğrultusunda; partimizin geleceği, örgütlerimizin birliği, yerel seçim sürecinde gerekli gördüğümüz mutlak başarı zorunluluğundan dolayı, genç ekibimizle aldığımız karar sonucunda belirlemiş olduğumuz ortak değer ve ilkeler doğrultusunda İl Başkanı adayı Özgür Şimşek ve ekibiyle il kongresi seçim sürecinde birlikte hareket etme kararı almış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

"Birlikte daha detaylı bilgi paylaşacağız"

İlerleyen günlerde İl Başkan Adayı Özgür Şimşek ile detaylı bir açıklamada bulunacaklarını belirten Güzel; "Partimizin değişim, yenilenme ve gençleşme sürecinde örgütümüzün öz evlatları olarak çıktığımız bu yolda, bizimle benzer görüşlere sahip partimizde kalıplaşmış ve değişmeyen bakış açısına sonuna kadar karşı, partimizin değerlerine bağlı, yeni ekip arkadaşlarımızla yol yürümek ve parti içi demokrasimiz için birlikte mücadele verecek olmamızdan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte İl Başkanlığı adaylığı için yapacak olduğumuz basın açıklamamızda İl Başkanı Adayı Özgür Şimşek'le birlikte daha detaylı bilgi paylaşacağız. Özgür ve güzel günler diliyoruz" dedi.

(Dilan Kaynak)

Paylaş