Güzel "Vaktiniz tükeniyor"

668
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Tuğberk Güzel, İl Başkanlığı`nda açıklamada bulundu. Çok sayıda Gençlik Kolları üyesinin yanı sıra İl Başkanı Metin Ümit Ural`ında katıldığı basın açıklamasında, Başkan Güzel, "AK Parti`ye sesleniyoruz; kısa da olsa hala zamanınız varken sizleri diğer 5 vaadimizi de hayata geçirmeye davet ediyoruz. Yolun sonu görünüyor. Vaktiniz tükeniyor. Biz göreve gelene kadarki kısa süreyi iyi değerlendirmenizi umut ediyor, gösterdiğimiz yolda atacağınız her adımın bu milletin yararına olacağını ve kısa süre sonra iktidara gelecek olan bizlerin de işini kolaylaştıracağını belirterek şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından içinde CHP Parti Programı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun gençlere yönelik altı maddelik vaadinin yer aldığı broşür ve bir büyütecin olduğu paket kargoya verilerek AK Parti İl Başkanlığına gönderildi. 
"Eksik de olsa memnuniyetle karşıladık"
Güzel yaptığı açıklamada KYK borçlarının faizlerine dair karara ilişkin, "Geçtiğimiz haftalarda KYK borçlarının geri ödemelerinin açıklanmasının ardından gençlerin demokrat amcası, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun `Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek, o da iş bulduğunuzda.` şeklindeki çağrısı ve çabalarının ardından iktidarın KYK borçlarının faizlerine yönelik yapmış olduğu çalışmayı eksik de olsa memnuniyetle karşıladık" dedi. 
"KYK borçlusu genç arkadaşımız adına Kılıçdaroğlu`na teşekkür ediyoruz" 
Güzel, CHP lideri Kılıçtaroğlu`na açıklamasından dolayı şu sözlerle teşekkür etti, "Doğduğu topraklarda doymak isteyen, iyi bir eğitim alıp memleketine hizmet etmek isteyen, eğitim alabilmek için borçlanmak zorunda kalan, devletin kendilerine en açık ifadesiyle tefecilik yapmaya çalıştığı milyonlarca KYK borçlusu genç arkadaşımız adına Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`na tekrar teşekkür ediyoruz." 
"Kılıçdaroğlu, Türkiye siyasetine yeni bir slogan armağan etti"
`Kemal Kılıçdaroğlu söyler, Ak Parti yapmak zorunda kalır` sözlerinin karşılığını bulduğunu ifade eden Güzel, "Toplumun tüm kesimlerinin sesini Milletin Sesi`ni büyüten Genel Başkanımız Türkiye siyasetine yeni bir slogan armağan etmiştir; `Kemal Kılıçdaroğlu söyler, AK Parti yapmak zorunda kalır`" dedi.
"5 vaadimizi de hayata geçirmeye davet ediyoruz"
KYK borçlarının sıfır faizle yapılandırılması, faizsiz ve taksitli geri ödeme sürecinin işe başladıktan sonra uygulamaya konulmasının Kılıçdaroğlu`nun gençlere 6 vaadinden biri olduğunu belirten Başkan Güzel, "AK Parti`ye sesleniyoruz; kısa da olsa hala zamanınız varken sizleri diğer 5 vaadimizi de hayata geçirmeye davet ediyoruz" diye belirtti.
"Yolun sonu görünüyor"
CHP iktidarında gençlerin sorunlarının çözüleceğini ve vaatleri yerine getireceklerinin altını çizen Güzel, "Yolun sonu görünüyor. Vaktiniz tükeniyor. Biz göreve gelene kadarki kısa süreyi iyi değerlendirmenizi umut ediyor, gösterdiğimiz yolda atacağınız her adımın bu milletin yararına olacağını ve kısa süre sonra iktidara gelecek olan bizlerin de işini kolaylaştıracağını belirterek şimdiden teşekkür ediyoruz" sözlerine yer verdi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş