Güzel, "Umudu birlikte büyüteceğiz"

973

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, üye seferberliği başladı. 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen üye standının sloganı ise, "Gelirsen, düşünürsen, söylersen; Umudu birlikte büyüteceğiz, yarına birlikte yürüyeceğiz. CHP`ye üye ol, Sen CHP ol" oldu. CHP Gençlik Kolları yönetim kurulu ve üyelerinin açtığı `genç stant` vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kentliye parti politikalarını anlatan gençler, Truva Atı çevresinde kurdukları stantla büyük ilgi gördü. Yeni üye kayıt standını, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Belediyesi Grup Başkanvekili Erdal Gezen de ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular. 


"CHP`ye talepler arttı"
Stant çalışmaları hakkında bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Güzel, çalışmaların 81 ilde aralıksız sürdüğünü ifade ederek, "Çanakkale merkezde gençlik kollarımızla beraber çalışmalarımıza başladık. Bu hafta 3 gün stant kurduk. Önümüzdeki hafta da 3 gün çalışmalarımız devam edecek. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnsanların, Cumhuriyet Halk Partisi`ne olan taleplerinin arttığını gözlemliyoruz. Üye olmasalar da, merakla bize sorular soruyorlar. Vatandaşlarımız da bizim gibi iktidara inanmaya başladılar" diye belirtti.

"Kapı kapı gezeceğiz"
Önümüzdeki süreçte CHP Çanakkale Gençlik Kolları`nın yapacağı çalışmaların da planlandığını kaydeden Güzel, "İlk defa oy verecek olan seçmenlerimizi ziyaret edeceğiz. 81 ilde kapı kapı gezeceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor. Seçime hazırlanıyoruz. Hem Çanakkale Gençlik Kolları olarak hem de Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak; en iyi sonuçları alacağız. Partimizin, en seçimlerde en iyi sonuçları alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş