GÜNCELLENDİ! Anafartalar Karakolu önünde kanlı çatışma: Yaralı sayısı 6'ya yükseldi!

Çanakkale'de Anafartalar Polis Merkezi Amirliği önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışma, bölgede paniğe yol açtı. Olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edilerek müdahalede bulunuldu.

473

Olay sırasında yaralanan vatandaşlar, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Silahlı çatışmaya karışan ve beyaz lüks bir araç kullandığı belirtilen şahıs veya şahısların Kocaeli'de ikamet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak Üniversite Caddesi'ne kadar yolları trafiğe kapattı.

Çatışmaya tanık olan çevredeki vatandaşlar, 20'den fazla silah sesi duyduklarını ifade etti. Edinilen bilgilere göre, çatışmanın, Anafartalar Polis Merkezinin önünde bekleyen iki grup arasında yaşandığı ve karakol önünde bir grubun bıçakla diğer gruba saldırmasıyla başladığı bildirildi. Polis, gruplar arasındaki arbedeyi engellemek için önce havaya uyarı ateşi açtı ancak çatışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü ve arka sokaklarda devam etti.

Çatışmada yaralanan kişi sayısının 6'ya yükseldiği öğrenildi. Yaralılar Medical Park, ÇOMÜ Araştırma Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken; hastanelerde güvenlik önlemi alınarak, herkesten GBT istenmeye başlandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş