Güncel Akaryakıt Fiyatları: 18 Eylül 2024'te Motorin, Benzin ve LPG Fiyatları

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Son yapılan vergi artışları ve piyasa hareketleriyle birlikte, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında değişiklikler gözlemleniyor. İşte 18 Eylül 2024 Çarşamba günü itibarıyla Türkiye genelindeki güncel akaryakıt fiyatları:

428

Döviz kuru ve Brent petrol piyasalarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına doğrudan etki etmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra vergi artışları da bu fiyat değişikliklerinde önemli rol oynuyor. 18 Eylül 2024 Çarşamba günü itibarıyla Türkiye genelindeki güncel akaryakıt fiyatları belli oldu. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin, motorin ve LPG fiyatları...

İstanbul Avrupa Yakası Akaryakıt Fiyatları

İstanbul'un Avrupa yakasında benzin ve motorin fiyatları dikkat çekiyor. Bu bölgede benzinin litre fiyatı 41,54 TL olarak belirlenmiş durumda. Motorin litre fiyatı ise 41,74 TL’den satılmakta. LPG'nin litre fiyatı ise 25,16 TL olarak dikkat çekiyor.

İstanbul Anadolu Yakası Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Anadolu yakasında ise fiyatlar biraz daha düşük. Benzin litre fiyatı burada 41,42 TL. Motorinin litre fiyatı ise 41,66 TL olarak belirlenmiş durumda. LPG ise Avrupa yakasına göre daha düşük, 24,62 TL.

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Ankara'da benzin litre fiyatı İstanbul’a kıyasla biraz daha yüksek seyrediyor. Başkentte benzin litre fiyatı 41,87 TL olarak karşımıza çıkıyor. Motorinin litre fiyatı 42,15 TL, LPG ise 25,17 TL’den satılmakta.

İzmir Akaryakıt Fiyatları

İzmir’de ise akaryakıt fiyatları diğer büyük şehirlere oranla daha yüksek. İzmir’de benzin litre fiyatı 42,32 TL ile zirvede yer alıyor. Motorin litre fiyatı 42,66 TL, LPG ise 24,92 TL olarak belirlendi.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş