havadurum

Gönül Dağı Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Veysel ölüyor mu?

Gönül Dağı dizisinde yaşanan son gelişmeler izleyicileri şaşırttı. Semih Ertürk’ün canlandırdığı Veysel karakteri, roket kazası sonucu ağır yaralandı. Peki, Gönül Dağı Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Veysel ölecek mi? İşte merak edilen soruların cevapları…

17129

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda heyecan dorukta. Dizinin 105. bölümünde, Veysel karakteri uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu yaralandı. Dizinin son sahnesinde Veysel’in kanlar içinde yerde yattığı görüldü. Bu sahne izleyicileri üzüntüye boğdu. Gönül Dağı Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Veysel ölecek mi? soruları gündeme geldi.

Gönül Dağı Semih Ertürk diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterine hayat veren oyuncu Semih Ertürk, diziden ayrılacağına dair bir açıklama yapmadı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mahsun Kırmızıgül de konuyla ilgili bir bilgi vermedi. Bu nedenle Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmadığı kesin olarak bilinmiyor. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında, Veysel’in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu görülüyor. Bu da izleyicilere umut veriyor.

Gönül Dağı Veysel ölecek mi?

Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterinin ölüp ölmeyeceği önümüzdeki hafta yayınlanacak 106. bölümde netlik kazanacak. Fragmanda, doktorun “Yarası ağırdı. İç kanamasını durdurduk ama…” dediği duyuluyor. Bu sözler, Veysel’in hayatta kalma şansının az olduğunu gösteriyor. Ancak dizinin takipçileri, Veysel’in ölmemesi için dua ediyor.

Gönül Dağı dizisi, her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizide, Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Dizinin konusu ise şöyle:

“Gedelli köyünde yaşayan Amcaoğulları ve Gedelli halkının hayatları, uzay araştırma merkezinin kurulmasıyla değişir. Köyün gençleri, uzayla ilgili hayaller kurmaya başlar. Ancak köyün büyükleri ise bu durumdan pek memnun değildir. Köyün geleneklerine bağlı olan Amcaoğulları ve Gedelli halkı arasında hem komik hem de dramatik olaylar yaşanır.”(Nilay Günay)

Paylaş