havadurum

Gönül Dağı’nda Şok! Veysel Öldü mü? Gönül Dağı Veysel Diziden Ayrıldı mı?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda son bölümde yaşanan dramatik olay izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Dizinin sevimli karakteri Veysel, babasını kurtarmak isterken kendisi ağır yaralandı. Peki, Gönül Dağı’nda Veysel öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı? İşte merak edilenler…

1609

Gönül Dağı dizisinde son bölümde büyük bir sürpriz yaşandı. Dizinin sevilen karakteri Veysel, babasını kurtarmak için kendini feda etti. Ancak bu kahramanlık girişimi onun hayatına mal oldu mu? Veysel’i canlandıran Semih Ertürk, diziden ayrıldı mı? İşte Gönül Dağı’nda yaşanan son gelişmeler…

Veysel’in Akıbeti Ne Olacak?

Gönül Dağı dizisinin 105. bölümünde, Veysel’in babası Muammer, uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu aracının üzerine gelmesini engellemeye çalışırken, oğlu Veysel onu kurtarmak için koşar. Ancak bu sırada kendisine başka bir araç çarpar ve Veysel kanlar içinde yere yığılır. Bu sahne izleyicileri derinden etkilerken, Veysel’in ölüp ölmediği de merak konusu oldu.

Semih Ertürk Diziden Ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinde Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk, dizinin en sevilen isimlerinden biri. Dizideki komik ve samimi tavırlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Ertürk, diziden ayrılacak mı sorusunu da gündeme getirdi. Ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Yeni bölüm fragmanında da Veysel’in hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Bu da izleyicileri umutlandırıyor. Gönül Dağı’nda Veysel karakterinin ölüp ölmeyeceği veya diziden ayrılıp ayrılmayacağı ilerleyen bölümlerde netleşecek.

Gönül Dağı Dizisi Hakkında

Gönül Dağı dizisi, TRT 1’de yayınlanan ve Anadolu’nun küçük bir kasabasında yaşayan amcaoğullarının maceralarını anlatan bir komedi-dram dizisidir. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk’un yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yahya Samancı yapmaktadır. Dizi, her Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşuyor.

Gönül Dağı’nda yaşanan olayları sizler için derledik. Gönül Dağı’nda Veysel öldü mü? Semih Ertürk diziden ayrıldı mı? Sorularının cevaplarını merak ediyorsanız, yeni bölümleri kaçırmayın.

Yunus Erzincanlı

Paylaş