havadurum

Gönül Dağı Muammer öldü mü? Ali Düşenkalkar diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisinde Muammer karakterini canlandıran Ali Düşenkalkar’ın diziden ayrılacağı iddiası, dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Peki, Gönül Dağı Muammer öldü mü, yaşıyor mu? Ali Düşenkalkar sağlık durumu nasıl? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

4389

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Muammer karakterine hayat veren usta oyuncu Ali Düşenkalkar, dizinin 116. bölümünde ekrana veda ediyor. Dizide, Muammer’in kalp krizi geçirerek öldüğü sahnesi, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Peki, Gönül Dağı Muammer öldü mü, yaşıyor mu? Ali Düşenkalkar sağlık durumu nasıl? İşte, merak edilen soruların yanıtları…

Gönül Dağı Muammer öldü mü, yaşıyor mu?

Gönül Dağı dizisinde Muammer karakteri, 115. bölümde aniden yere yığılır ve hastaneye kaldırılır. Hastanede acil ameliyata alınan Muammer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamaz ve hayatını kaybeder. Dizide, Muammer’in ölüm haberi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğar. Gönül Dağı Muammer, dizide öldü ancak gerçek hayatta yaşıyor.

Ali Düşenkalkar sağlık durumu nasıl?

Gönül Dağı dizisinde Muammer karakterini canlandıran Ali Düşenkalkar, diziden senaryo gereği ayrıldı. 62 yaşındaki usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Ancak, oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketi, bu iddiayı yalanlayarak, “Ali Bey’in hiçbir sağlık problemi yoktur” açıklamasında bulundu. Ali Düşenkalkar, sağlık durumu iyi olan bir oyuncu olarak, yeni projeler için yola çıktı.

Ali Düşenkalkar yeni projelerde yer alacak mı?

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Ali Düşenkalkar, kariyerine farklı projelerle devam etmeyi planlıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ali Düşenkalkar, diziden ayrıldıktan sonra bir süre yeni projeleri değerlendirecek. Ali Düşenkalkar, daha önce Hanımın Çiftliği, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Dila Hanım gibi başarılı dizilerde rol almıştı. Oyuncunun, hangi projede yer alacağı henüz belli değil.

Gönül Dağı dizisi ne zaman yayınlanıyor?

Gönül Dağı dizisi, her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümleri, saat 20.00’de yayınlanıyor. Dizinin 116. bölümü, 27 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde, Muammer’in cenaze töreni ve ailesinin yas süreci işlenecek. Dizinin hayranları, Ali Düşenkalkar’ın veda sahnesini merakla bekliyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş