havadurum

Gökhan tebrikleri kabul ediyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`a tebrik ziyaretleri sürüyor.

840
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yerel seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Başkan Gökhan`ı son olarak Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin ile İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ve öğrenciler ziyaret etti.
İlk olarak Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin`i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Tuğamiral Şirin, yerel seçimlerin ardından Başkan Gökhan`ı tebrik ettiğini kaydetti.
Başkan Gökhan`ı son olarak İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ve kentteki öğrencileri temsilen 7. sınıfta eğitim gören öğrenciler ziyaret etti. Başkan Gökhan, öğrencilerle yakından ilgilenirken, onlarla bir süre sohbet etti. Öğrenciler, öncelikle Başkan Gökhan`ı tebrik ederken; “Okullara katkılarınızı bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Gökhan ise, kentteki okullara ilişkin yapılan çalışmaları öğrenciler ve İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ile paylaştı. Başkan Gökhan, yıllardır devam eden okul ziyaretleri kapsamında kentteki okulların eksiklerini belirlediklerini ve bu kapsamda her fırsatta desteklerini sürdürdüklerini söyledi. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu. Öte yandan Başkan Gökhan`ın ziyaretçileri arasında bir de minik hayranı Aleyna vardı. Babası Rahmi Bozkurt ile birlikte Başkan Gökhan`ı ziyarete gelen minik Aleyna, hem Başkan Gökhan`ı tebrik etti hem de çiçek takdim etti. Başkan Gökhan, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, Aleyna ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Paylaş