Gökhan Ankara’dan mutlu döndü

CHP’li belediyelere karşı yapılan operasyonların ana gündem maddelerinden birisini teşkil eden Ankara toplantısında, 2014 yerel seçimleri öncesi çalışmalar da gözden geçirildi. CHP Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrılan il ve ilçe belediye başkanları toplantısına katılan Başkan Ülgür Gökhan, Çanakkale’nin hayata geçirdiği 11 projenin örnek gösterilecekler arasına girmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

586
 
CHP’li belediyelere karşı yapılan operasyonların ana gündem maddelerinden birisini teşkil eden Ankara toplantısında, 2014 yerel seçimleri öncesi çalışmalar da gözden geçirildi. Türkiye genelindeki CHP’li il ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıya katılan Başkan Gökhan’da, Çanakkale ile ilgili bilgiler verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan ve iki gün süren toplantılarda, belediyelerin hayata geçirdiği projeler de tartışıldı. Bu konuyla ilgili bilgiler veren Başkan Gökhan, “Çanakkale’nin hayata geçirdiği 18 projeden, 11’inin örnek gösterilecek projeler arasına girdi. Önümüzdeki mayıs ayında düzenlenecek fuarda da, bu 11 projemiz örnek olarak gösterilecek. Bundan dolayı Çanakkale adına mutlu oldum” dedi. Belediye Başkanlarının birbirleriyle görüş alışverişinde bulunduğunu da anlatan Ülgür Gökhan, 2014 seçimleri için her zamankinden daha çok çalışacaklarını ve bu seçime dört dörtlük hazırlıklarla gireceklerini de söyledi. Genel Merkez’de Kılıçdaroğlu tarafından da kabul edilen Ülgür Gökhan, Genel Başkan’ın Çanakkale’yi yakından takip ettiğini de belirtti. Gökhan: “gördük ki, illerle ilgili anketler tamamlanmış. Çanakkale olarak da biz başarılı bulunan iller arasındayız. Bu da beni mutlu etti” dedi.
 
Sarıbaş’ın deneyimlerinden yararlanılacak
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP milletvekili Ali Sarıbaş’ın Genel Merkeze danışman atanmasıyla ilgili olarak da; “Kendisi dört dönem belediye başkanlığı yaptı. Yerel yönetimler konusunda deneyimli bir isim. Bu bakımdan, kendisine danışmanlık görevi verildi. Genel Merkezde fikirlerinden istifade edilecek. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Paylaş