Gökhan; “Tuvaleti yapacağız”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentin giriş noktasında yaşanan tuvalet sorununa el attı. Çanakkale’ye gelen yerli ve yabancı turistler açısından büyük bir problem haline gelen tuvalet sorunu çözüme kavuşacak.

684
Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, iskele meydanına yakın zamanda tuvaletin yapılacağını söyledi. Gökhan, ayrıca tuvaletin yerin altına kurulacağını da ifade etti. Bir süredir Çanakkale Kamuoyunun konuştuğu ve halkın ihtiyacını yakından ilgilendiren iskele meydanı ve çevresinde eksikliği hissedilen tuvalet sorunu çözüm aşamasına geldi.
 
Belediye meclis toplantısında CHP’li üye Mehmet Emin Şevik tarafından da gündeme getirilen konu ile ilgili Belediye Başkanı Ülgür Gökhan net konuştu. Gökhan; “İhtiyaç var tuvaleti yerin altına yapağız” dedi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Evi projesi ile birlikte tuvaletlerinde yapılacağını ifade ederek; “Bu Proje olduğu zaman meydanda tuvaleti yapacağız. Daha vazgeçmedik. Olsaydı sorun bitecekti.  Tuvaletleri yapacağız, yerin altında olduğu için daha iyi olacak. İhtiyaç da var katılıyoruz.” dedi....
Paylaş