Gökçeada’nın incisi; Anemos

Gökçeada’da Yukarı Kaleköy’de kurulu bulunan Anemos Otel, şık ve modern dizaynı ile Gökçeada’nın incisi olarak anılmaya başladı.

1040
Yönünü turizme dönen ve bu doğrultuda vizyon geliştiren Gökçeada’da turizm yatırımları da artmaya başladı. Özellikle otelcilik anlamında Ada’daki çıtayı yükselten Anemos Otel, kurulduğu günden bu yana Ada’nın incisi olarak anılırken, Ada ziyaretçilerinin de yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Kendine has mimarisi, odalarının dizaynı, zengin mutfağı ile Gökçeada’da farklılık yaratan Anemos Otel, sadece Gökçeada’da değil, Çanakkale’de de otelcilik anlayışına önemli katkı sağlayacağa benziyor.
 
 
“Ada’daki eviniz”
Gökçeada’da Kaleköy’e tırmanırken karşınıza Ada’nın bütün renklerini içinde barındıran bir yapı çıkıyor. Yunanca ‘rüzgâr’ anlamına gelen Anemos, farklı özelliklere sahip 24 odası, yamaca yayılan terasları, incelikle işlenmiş mekânları ve zevkli peyzajı ile “adadaki eviniz” sloganını gerçeğe dönüştürüyor.
 
 
Manzara ve havuz keyfi
Restoranı, Ege ve Akdeniz mutfakları ağırlıklı olmak üzere damak zevkine uygun lezzetleri misafirlerinin hizmetine sunuyor. Misafirlerine açık büfe kahvaltı ücretsiz olup, restoran ve bardan faydalanmak isteyen herkese açık olduğu ise önemle vurgulanıyor. Anemos, manzara ve havuzun tadını doyasıya çıkarmak isteyen herkesi bekliyor.
 
 
Ada’da geçireceğiniz zamanda Anemos farkı
Farklı, sürdürülebilir, dinamik ve samimi turizm anlayışını misafirleri ile paylaşarak Ada’da geçirilecek zamanı unutulmaz bir deneyim haline getirmek istiyor. Sadelik, konfor ve zerafet ilkeleri benimsenerek, zevk ve incelikle tasarlanmış Anemos, Kaleköy’ün tarihi dokusuna uyumlu mimarisi ve doğal yapı elemanları ile dikkat çekiyor. Gazeteci Alex Massevetas’ın Anemos’un duvarlarını süsleyen fotoğraflarından Ada’nın organik zeytinyağı ve reçellerine el yapımı ürünlerimizin size bizi ve Ada’yı hatırlatması dileğiyle…
 
 
 
Gazetecileri ağırlamıştı
Anemos, geçtiğimiz haftalarda Türk-Yunan Dostluk Festivali’nin tanıtımı nedeni ile Gökçeada’da bulunan yerel ve ulusal düzeyde çalışan gazetecileri ağırlamıştı. Birçok özelliği ile gazetecileri kendisine hayran bırakmıştı. Anemos, aynı zamanda Ada’da düzenlenecek etkinliklerde de rol alabileceğini bu sayede göstermiş oldu.
Paylaş