GMKA’dan sözleşme atağı

GMKA sosyal kalkınma için sözleşmeleri imzalıyor.

436
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında proje teklif çağrısıyla destekleyeceği proje sahipleriyle sözleşmeleri imzalamaya başladı. GMKA 2011 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı’yla destekleyeceği projelerin sahipleri ve uygulayıcılarıyla destek sözleşmelerini imzalarken, imzalanan sözleşmelerle destek almaya hak kazanan projeler en fazla 9 ay boyunca Ajans uzmanları tarafından izlenecek ve uygulamanın proje kriterlerine uygunluğu denetlenecek.
 
GMKA Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda sözleşmeleri imzalanması sırasında konuşan Ajans Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, bir önceki proje teklif çağrısına göre ilçeler bazında güzel bir dağılımın olduğuna işaret etti. Gündoğan; “Gelişmişlik düzeyi nispeten geri olan ilçelerimizin proje üretmeleri ve destekten yararlanmaları bizleri sevindirdi. Bizim için şaşırtıcı sonuç Gömeç İlçesi oldu. Küçük bir ilçe olmasına rağmen 5 proje verip 2 projeleri bu programdan yararlanamaya hak kazandı. Memnuniyet verici bu sonuç, Ajansımızın proje yazma konusunda verdiğimiz eğitimlerin işe yaradığını gösteriyor” dedi.
 
Gündoğan, son olarak “Bu programda proje vererek başarılı oldunuz, bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum, bundan sonraki programlarda gayretlerinizi bekliyoruz” diyerek sözleşme imzalayan kurum temsilcilerini bir kez daha tebrik etti.
 
Ajansın 2011 yılında çıktığı iki destek programından biri olan Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Balıkesir Belediyesi, Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gömeç Ahmet Karakaş İlköğretim Okulu, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ve Susurluk Halk Eğitim Müdürlüğü ilk olarak sözleşmelerini imzalayan kurumlar oldu.
Paylaş