Gizli tanık gibisiniz...

ÇOMÜ haber isimli bir site gazetemizin habercilik anlayışını her seferde çarpıtarak, iftiralar atarak, aslı olmayan suçlamalar ile yaftalayarak yayınlarını sürdürmektedir. Gizli tanık tarzı ile adeta ihbarcılık yapan bu site önce şu soruların cevabını vermelidir.

884
1-Sorumlusu, sahibi kim olduğu belli olmayan bu sitenin çamur at izi kalsın mantığı ile yapmış olduğu yayınların habercilik ile ilgisi yoktur. Asılsız yaftalamalar ile provokasyona hizmet ettiğinizin farkında mısınız?
 
2- Kimliği belli olmayan insanların açıklamalarına dayanarak gazetemizi bununla da yetinmeyerek sendikal alanda kamuoyunun yakından tanıdığı Eğitim-Sen ve Sosyal- İş gibi sendikaları ayrıca önemli bir meslek örgütü olan Üniversite Konseyleri Derneği’ni (ÜKD) PKK terörü ve Ergenekon darbeciliğine yakın ku-rumlar olarak nasıl suçlayabilirsiniz?
 
İspat edemeyen namerttir.
Kimliksiz olan site, iddialarınızı ispat edemezseniz namertsiniz. Kim olduğu belli olmayan öğretim üyelerinin demeçlerine dayanarak kurumları asılsız suçlamalar ile itham etmek yöntemi ile suç işliyorsunuz.
 
Yeter artık.
Bu entrikal, çarpıtma ve yaftalayıcı tavrınız ile Çanakkale’deki hoşgörü ortamına zarar veriyorsunuz. Bu tutumunuz ayrıca adınızı kullandığınız ÇOMÜ’ye de zarar vermektedir. Her şeyden önce, düşüncelere saygılı olacaksınız. Burası Nazi Almanyası değil! Kişiler, kurumlar beğenseniz de beğenmeseniz de düşüncelerini basın örgütleri vasıtasıyla dile getireceklerdir. Demokrasinin gereği bu. Yok ‘biz düşüncelere saygılı değiliz’, ‘bizim dediğimiz dediktir’ diyorsanız sözün bitiği yere gelmişiz demektir… Çanakkale’nin tüm demokratik güçlerini, hoşgörü karşılıklı saygı ve barışı kendisine ilke edinmiş çağdaş insanlarını ve kurumlarını sürdürülmeye çalışılan bu provokasyonlara karşı tepki göstermeye davet ediyoruz.
Paylaş