Girişimciler iş başında

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan 30 girişimci sertifikalarını aldı.

291
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale KOSGEB Hizmet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Eğitimi sona erdi. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimciler belgelerini meclis salonunda düzenlenen törende aldı. Burada bir konuşma yapan Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Çanakkale Müdürü Erdoğan Yüksel 2012 yılında iki kurs daha açmayı planladıklarını bildirdi. 2012 yılında şu ana kadar 60 girişimcinin belge aldığını bildiren Yüksel ; “2012 yılı Eylül ve Aralık aylarında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile iki eğitim daha açmayı düşünüyoruz. Temennimiz belgelerini alan girişimciler en kısa sürede işlerini kurarak destek almaya haz kazanırlar” dedi.
 
30 girişimci belgelerini aldı
Girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Meclis Başkanı Niyazi Önen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Karakaş ve KOSGEB Müdürü Erdal Yüksel girişimcilere başarı belgelerini verdi.
Paylaş