havadurum

Geyikli tarımı için önemli adımlar

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, beldenin tarımını yakından ilgilendiren konular ile ilgili olarak yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek, yetkili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

1074

Çanakkale'nin gözde beldelerinden Geyikli'deki tarımsal faaliyetlerin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, kurumlarla koordineli bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Oruçoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;"Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Halil İbrahim Büyükgaga, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ramazan Eren, ÇOMÜ Zooloji Anabilim Dalı Prof. Dr. Murat Tosunoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uysal, Biyolog Berkay Şahin ile kademe birimi içinde planlanan Ziraat Fakültesi Tarımsal Araştırma Uygulama Birimi, Tohumculuk Araştırma ve Çifçi Eğitim Merkezi ve Zeytin sineğiyle biyolojik mücadele ile ilgili konuları görüştük. Geyikli için kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş