havadurum

Gestaş Seferlerinde Yeni Tarife 2 Ekim'de Başlıyor

Gestaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir, Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hatlarında yeni sefer tarifesi uygulayacağını bildirdi.

4342

Çanakkale bölgesinde deniz ulaşımını sağlayan Gestaş Denizcilik İşletmeleri, 2 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren bazı hatlarda yeni sefer tarifesi uygulayacağını duyurdu. Peki, hangi hatlarda ne kadar zam yapıldı? Yeni tarifeye göre araç ve yaya geçiş ücretleri ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Gestaş yeni ücret tarifesi nedir?

Gestaş, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir, Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hatlarında yeni sefer tarifesi uygulayacağını bildirdi. Buna göre, bu hatlarda araç ve yaya geçiş ücretlerinde artış yaşandı. Detaylı bilgiyi Gestaş resmi sitesinden alabilirsiniz.

Gestaş sefer tarifeleri nereden öğrenilebilir?

Gestaş, yeni sefer tarifelerini resmi internet sitesinden ve mobil uygulamasından ulaşılabileceğin bildirdi. Gestaş ayrıca, iptal veya ek sefer bilgilerini de internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyuruyor. Gestaş İletişim Merkezi’ni arayarak da seferlerle ilgili bilgi almak mümkün.(Damla Yeltekin)

Paylaş